Schrijf in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw inschrijving.

Helaas is de inschrijving mislukt.

1964

Kleine Ted

Ted groeide op als een echte boerenzoon.

1983

Ted uitbenen ham

Met zijn ongeremde passie voor het slagersvak ontwikkelde Ted in zijn jonge jaren de lekkerste producten.

1990

Nieuwe distributie

De lekkere producten bleven niet onopgemerkt. De stap naar de grote retail werd een feit.

nu

Vollebregt 2.0

Het vakbekwame team van 30 man, stuk voor stuk vakslagers, is dagelijks in touw om aan uw wensen te voldoen.

De historie van Vollebregt the Fresh Company

Vollebregt was van oudsher een knus familiebedrijf, gebaseerd op pure ambachtelijkheid en opgezet in 1996 door de heer Cees Vollebregt. In 2008 nam Ted Duijndam het bedrijf over. In korte tijd moderniseerde hij het bedrijf door het beste van twee werelden bij elkaar te voegen. Hij combineerde de vakslagers, met de hoogwaardige techniek van nu. Symbolisch werd de naam veranderd in Vollebregt the Fresh Company.

Directeur Ted Duijndam

Ted Duijndam werd in 1960 geboren op een boerderij aan de rand van Delft. Zijn vader was melkboer en de jonge Ted liep dus vanaf kleins af aan al tussen het vee. In zijn tienerjaren begon hij zijn passie voor vlees te ontdekken. Na schooltijd werkte hij in de buurtslagerij en begon daar zijn eigen hammen te ontwikkelen. Dit was zo succesvol dat hij een klein bedrijfje opzette in de kelder van de boerderij van zijn vader.

Enkele jaren later pakte Ted het professioneler aan en begon het bedrijf Duijndam BV. Hij leverde zijn specialiteiten zoals ambachtelijke vleeswaren en grill producten aan grote retailketens, zoals Konmar en Albert Heijn. Hiermee stond hij aan de wieg van de opkomst van de experience supermarkt zoals het nu bekend is.

Duijndam BV werd in 1999 overgenomen door Galtee Meats waar Ted de jaren daarna werkzaam voor was. Het ondernemersbloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Vanwege die ondernemerszin zag hij het als een grote kans om Vollebregt over te nemen in 2008.

Ted is nu directeur van het succesvolle bedrijf Vollebregt the Fresh Company en heeft ruim 30 man in dienst. Zijn bevlogenheid gaat echter veel verder dan de directeurskamer. Met grote regelmaat is hij dan ook te vinden op de werkvloer tussen 'zijn' mensen.