Schrijf in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw inschrijving.

Helaas is de inschrijving mislukt.

The Fresh Company

Het familiebedrijf Vollebregt the Fresh Company is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote speler in de markt. De jarenlange ervaring, het hoge ambachtsniveau, maar vooral de grote toewijding maakt ons een gewaardeerde partner.

Het vakbekwame team van 30 man, stuk voor stuk vakslagers, is dagelijks in touw om aan uw wensen te voldoen. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn, zijn wij in staat om intensief en flexibel met u mee te denken. Dat leverde ons in de loop der jaren een reputatie op waar we trots op zijn en die we koesteren. En daar danken we onze nog steeds groeiende klantenkring aan.

De visie van Vollebregt the Fresh Company

Lekker eten maken is een keuze. Dit is de visie van Vollebregt en dat zie je op alle vlakken terug. Zo gaan we uitsluitend met hoogwaardige partners in zee. Hoogwaardige partners waar we tevens een persoonlijke band mee hebben. Een vooruitstrevend karakter met kritische noot staan daarbij centraal. Alles kan en overal zijn mogelijkheden, echter nooit ten kosten van de kwaliteit en respect voor het product. Dankzij deze kritische blik is Vollebregt uitstekend in staat om mee te groeien met de huidige ontwikkelingen in de markt.

Waar dat relevant is, neemt Vollebregt het voortouw bij het introduceren van nieuwe producten. Met deze visie maakt Vollebregt zich een gewaardeerd partner.

Duurzame visie

Vollebregt wil graag bijdragen aan een betere wereld door zorg te dragen voor mens en milieu. Vandaar dat wij ernaar streven om dicht bij de oorsprong te blijven, want wij geloven dat lokale producten verser zijn, maar ook minder belastend voor het milieu op bijvoorbeeld het gebied van logistiek. Bovendien maken we tijdens ons productieproces gebruik van systemen op het gebied van waterreductie en duurzaam energiebeheer. Simpelweg omdat een betere wereld een duurzame wereld is, ook voor toekomstige generaties.

 

Duurzaamheid staat centraal

 

'Groen'
vlees

Duurzame
verpakking

CO2
neutraal

Zuinig
transport

Inkoop

Kwaliteit van het oorspronkelijke product staat bij Vollebregt hoog in het vaandel. Onze visie is namelijk dat je lekker vlees creëert door dingen juist niet te doen. Respect voor de oorsprong is hierbij het uitgangspunt. Een goed voorbeeld is het feit dat Vollebregt alleen maar sterwaardige runderen van Ierse afkomst inkoopt.

Productie

Bewust produceren is een belangrijk aandachtsgebied van Vollebregt. Respect en een waardig omgaan met alle aspecten binnen de voedselketen is hierbij het uitgangspunt. Dit doen we door het volledig (her)gebruiken van alle grondstoffen, een uitgekiende waterreductie en energiebeheer, het zo klein mogelijk houden van onze voorraden en het voldoen aan de meest strenge hygiëne-eisen. Dit alles gerealiseerd door onze vakmensen op de werkvloer.

Verkoop

Haar visie op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit communiceert Vollebregt ook naar haar partners en consumenten. Naast pure producten met een oorspronkelijk smaakkarakter, is ook het innoveren ons niet vreemd. Voorbeelden daarvan zijn het biologische assortiment en de stoofpannetjes. Maar ook met de workshops en de ontwikkeling van maatwerk in onze verpakkingen, blijven we constant innoveren. Omdat alleen een tevreden klant een garantie is voor een duurzame relatie.